MYYTÄVÄNÄ

MYYTÄVÄNÄ..

Millaista welshiä sinä etsit? Meillä on enimmäkseen myytävänä welsh mountain varsoja sekä nuoria poneja. Toisinaan meille syntyy myös B, C ja D sektion welshejä.

Ajoittain myynnissä voi myös olla vanhempia poneja. Kysy lisää Nooralta 045-6472079 tai 

cloudberry.welsh(@) gmail.com

Cloudberry Elegia 115WM "Enni" 
s.2019
i. Penech Prince of Thieves 40WM 
e. Penech Electra 99WM 
ei. Dukeshill Dotcom     

Enni on 5-vuotias II-palkinnolla jalostusarvosteltu  tamma. Enni on varsonut kaksi varsaa. Tiinehtyy hyvin ja hoitaa hyvin varsansa. 

Enni on esitetty Welsh Showssa kolme vuotiaana vuonna 2022, jolloin se valittiin koko näyttelyn parhaaksi nuoreksi poniksi.
 
Hyväluonteinen ja rauhallinen Enni sopii tulevaisuudessa hyvin lastenponiksi. Selässä käyty.  Säkäkorkeus 115cm. 

Ennillä on nyt varsa alla, joka vieroitetaan syyskuussa 2024. Enni on saatavana uuteen kotiin varsan vieroituksen jälkeen tai heti, mikäli ostaa varsan mukaan. Orivarsa Cloudberry Excalibur "Elmeri" on syntynyt 27.2.2024 ja sen isä  on Moondelight Apollo 41WM. Varsa on tunnistettu ja sirutettu.


VARATTU‼️

kysy lisää Nooralta 045-6472079  cloudberry.welsh@gmail.com  Cloudberry Kalahari "Peikko"

s.30.3.2024, ruunikko ori
i. Moondeligt Matador 47WM 
e. Cloudberry Kukunor 
ei. Moondeligt Apollo 41WM 

VARATTU!!  


Cloudberry Nancy Drew "Tuikku"

s.8.8.2023, rautiaanpäistärikkö tamma
i.Moondelight Apollo 41WM 
e. Ysselvliedts Noelle 103WM 
ei. Springbourne Glide

Laadukas tammavarsa I-palkinnolla jalostusarvostelluista vanhemmista!
Tuikku on hyvin liikkuva, ryhdikäs tammavarsa. Säännöllisesti vuoltu ja madotettu. Tuikun emä Ysselvliedt's Noelle 103WM on I-palkinnolla jalostusarvosteltu tamma, joka teki mittavan uran siitostammana ja menestyi hyvin näyttelyissä. Noellen jälkeläiset ovat olleet erinomaisia käyttöponeja lasten ratsuina ja ajoponeina. 
Isäori Moondeligt Apollo 41WM on myös I-palkinnolla jalostusarvosteltu ja menestynyt hyvin näyttelyissä. Apollon jälkeläiset ovat olleet erittäin hyväluonteisia ja helppoja kouluttaa.    

Tuikusta  saa aikanaan mitä mainioimman harrastuskaverin lapsille ratsuksi tai valjakkoon aikuisempaankin makuun. Sillä on hyvä sukutaulu, jos vaikka sattuu olemaan omia varsahaaveita. 
Kasvanee noi 120cm

hp. 3000€ 


Cloudberry King of Thieves "Kepponen"
s. 3.5.2023, rautiaankimo ori
i. Penech Prince of Thieves 40WM
e. Cloudberry Koh-I-Noor
ei. Moondelight Caradoc 23WM

Kepponen on erittäin ryhdikäs ja hyvin liikkuva varsa. Sosiaalinen ja rohkea. Vuoltu ja madotettu säännöllisesti. Tunnistettu ja sirutettu.
Isä Penech Prince of Thieves 40WM on I-palkinnolla jalostusarvosteltu ori. Emä Cloudberry koh-I-Noor tähtää tulevaisuudessa valjakkoajoon ja on ajo-opetettu. Keiju on ajossa erittäin toimiva ja luonteeltaan hyvin rohkea tamma.

Kepposen tulevaisuus on varmasti lasten ratsuna ja ajoponina kaikenlaisen harrastuksen merkeissä. Hyvin liikkuva Kepponen olisi oiva peli valjakkoharrastukseen aikuisempaankin makuun.

Kepponen kasvanee noin 120cm. 

Hp.2500€


Cloudberry Non-Stop "Touko"
s. 23.4.2023, rautiaankimo ori
i. Moondelight Apollo 41WM
e. Cloudberry Nostalgia
ei. Moondelight Caradoc 23WM

MYYTY!!


Cloudberry Heart of Glass " Hertta"
s.16.5.2023, mustanpäistärikönkimo, tamma
i. Moondelight Apollo 41WM
e. Cloudberry Heather
ei. Penech Prince of Thieves 40WM

Hertta on äärettömän kaunis ja mielettömän hyvin liikkuva tammavarsa, jolla on varmasti tulevaisuudessa potentiaalia näyttelykehiin, jalostukseen sekä kaikkeen harrastamiseen. Asianmukaisesti madotettu ja vuoltu.

Isä Moondelight Apollo 41WM on I-palkinnolla jalostusarvosteltu ori, joka on pärjännyt erittäin hyvin myös rotunäyttelyissä. Emä Cloudberry Heather on pieni tulisieluinen, mutta äärettömän kiltti ja kaunis tamma. 

Myydään näytteilleasettavaan kotiin!! Toivoisin näkeväni Hertan Hippoksen varsanäyttelyissä nuorena ponina sekä mahdollisesti rotunäyttelyissä ja laatuponikioissa. 

Jäänee alle 120cm , nyt tunnistettu ja sirutettu. Valmis uuteen kotiin 11/23
 
***MYYTY***Cloudberry Fflago "Aatu"

s.2021, ruunikonkimo ori
i. Moondeligt Apollo 41WM 
e. Abercamlais Ffleur
ei Verdrefawr King of Hearts

MYYTY!!